לןגן

קטאייף מלוח

מאת: אמהות מבשלות ביחד, פורסם: 04/11/2020 | 13:53
קטאייף מלוח

תקציר המתכון: מתכון של מיה יוספי מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24 כל יום שישי בשעה 15:00

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למלית

לסלט

לרוטב

אופן הכנה

  1. לבצק: לערבב את כל החומרים היבשים ביחד, להוסיף את המים והבצק מוכן

  2. מטגנת את הבצק כמו לחוח או פנקייק עד שאני רואה שיש לו בועות. מוסיפים מעל את מלית הבשר, סוגרים לחצי סהר מהודק, מזלפים טיפה שמן זית ואופים לעוד 20 דקות. (להכין מראש)

  3. אופן הכנה המלית: לטגן את הבצלצ ולהוסיף למחבת את כל המצרכים ולטגן עד שהבשר מוכן במידה הרצויה

  4. אופן הכנה סלט: לקלף את הפול, לקלף ולחתוך לקוביות את המלפפונים, לקצוץ דק את כל הירוקים ולהכניס לקערה את כל מרכיבי הסלט

  5. לרוטב: לערבב ביחד את כל המרכיבים ולשפוך על הסלט