לןגן

פטריות ממולאות

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 04/11/2020 | 00:22
פטריות ממולאות

תקציר המתכון: זה או שחיתות או דיאטטי - החלטה שלך! 😂

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להוציא מכל פטריה את הרגל שלה ולנגב

  2. בקערה להכין את המיקס גבינות עם כף או שתיים קוטג׳/יוגורט (תלוי בכמויות הפטריות) הרעיון שהקוטג ידביק ויאחד את המיקס של הגבינות יחד.

  3. אם רוצים פסטו - זה הזמן להוסיף למיקס גבינות ולערבב

  4. למלא כל פטריה

  5. לפזר מעל מעט צהובה ומוצרלה

  6. להכניס לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות למשך 15 דק בערך

  7. בתיאבון