קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בסיר שמים את הברוקולי עם מים רתוחים סוגרים את המכסה ומשאירים 20 ד'.
מחממים חמאה במחבת מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן מעט.
שוטפים ומסננים את הברוקולי מוסיפים לבצל והשום ממשיכים לטגן, מוסיפים את השמנת המתוקה מערבבים מוסיפים את הגבינה הבולגרית מערבבים וממשיכים לבשל, מוסיפים את התבלינים מערבבים ומבשלים 10 דקות מכוסה.
מוסיפים את גבינת הפיצרלה מערבבים מנמיכים להבה ומבשלים כ-25 דקות.
מעבירים לתנור בחום של 150 מעלות כחצי שעה.