לןגן

פתיתים ואיטריות

מאת: ארגוב אורה, פורסם: 03/11/2020 | 18:02
פתיתים ואיטריות

תקציר המתכון: תוספת מענגת וטעימה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עד השחמה , להוסיף את הפתיתים והאיטריות ולהמשיך לטגן עד צבע עינברי להוסיף את התבלינים ולערבב , ואז לכסות במים רותחים עד גובהה הפתיתים להנמיך להבה לכסות במיכסה עד שכול הנוזלים ניספגים לכבות לחכות 5 דקות ואז לערבב ולהגיש בהצלחה אורה..