לןגן

פאי פירות אישי פרווה , בקלות ניתן לעשותו חלבי.

מאת: מדי רואקי, פורסם: 02/11/2020 | 16:13
פאי פירות  אישי פרווה , בקלות ניתן לעשותו חלבי.

תקציר המתכון: פאי פירות אישי - קינוח טעים ומרהיב , פרווה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבלים את הסוכר והנטורינה , כשמתאחדים מוסיפים את הקמח , אבקת האפיה והוניל ולבסוף את הביצה. לא חובה במיקסר ניתן ללוש ביד.

  2. זהירות לא לחמם מידי את הבצק . לישה קצרה רק עד לאיחוד החומרים.

  3. משמנים את התבניות ומרפדים בשכבה דקה של בצק את התבניות ודפנותיהן.

  4. עוטפים כל תבנית בנייר כסף הדוק לבצק ( ממליצה לשים מתחת נייר אפיה בשל הסיכון הבריאותי) ומקפיאים לפחות שעתיים או למקרר לשש שעות . לאחר כשעתיים במקפיא אופים עם הנייר צמוד בחום בינוני- 170 מעלות .

  5. לאחר כ7 דקות שולפים את הנייר להשלמת האפיה. זהירות שלא יישרף.

  6. מקציפים את הקצפת עם חלב הסויה והפודינג וניל.

  7. כאשר התחתיות מתקררות, מורחים שכבה נדיבה של קצפת ומסדרים מעל יפה את הפירות.

  8. מברישים את הפירות בנוזל הג'לי או בנפאז. עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר.

  9. הערה: כמות הבצק מספיקה למספר רב של תבניות אישיות בין 15 ל20. ייתכן ויהיה צורך להכין כמות נוספת של קצפת. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.