כרעיים וירקות בתנור
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 31/10/2020 | 13:47
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
4 כרעים של עוף
-
2 גזרים פרוסים
-
1 פלפל אדום פרוס
-
1 פלפל כתום פרוס
-
1 פלפל ירוק פרוס
-
2 בטטות פרוסות
-
2 עגבניות פרוסות
-
התיבול.
-
חצי כף מלח
-
חצי כף פלפל לבן
-
רבע כף כמון
-
כף פפריקה מתוקה
-
כף עלי נענע יבשים
-
חצי כף כורכום
-
חצי כף סומאק
-
2 טבליות שום ופטרוזליה(קנור)
-
לערבב היטב את התיבול
אופן הכנה
-
לסדר בתבנית
-
את הירקות
-
לפזר חצי מהתיבול מעל
-
לסדר את העוף
-
ולפזר את החצי
-
השניעל העוף
-
להוסיף כוס מים
-
בפינות התבנית
-
להכניס לתנור
-
200 מעלות
-
כשעה וחצי עד שעתיים