לןגן

אורז עם איטריות

מאת: יפה כהן, פורסם: 30/10/2020 | 11:30
אורז עם איטריות

תקציר המתכון: טעים ושונה שווה לנסות

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן עם חמש כפות שמן את הבצל

  2. ותוך כדי להוסיף את השום

  3. בנתיים במחבת ליקלות את האיטריות

  4. לערבב ולהיזהר שלא הישרף להוציא

  5. ולהעביר לכלי אחר עירם החום עדין

  6. משחים בנתיים להוסיף את האורז לבצל

  7. כמובן אחרי שטיפה וסינון

  8. לערבב ולטגן עם הבצל להוסיף את התבלינים ולכסות עם מים ורק בסוף להוסיף את האיטריות להנמיך את האש

  9. ולבשל בהצלחה!!