לןגן

בצק עלים ממולא במילוי טונה בתוספת ביצת עין

מאת: מדי רואקי, פורסם: 29/10/2020 | 21:16
בצק עלים ממולא במילוי טונה  בתוספת ביצת עין

תקציר המתכון: מנה שהיא ארוחה שלימה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות.

  2. יוצרים עיגולים בגודל צלחת מבצק עלים

  3. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

  4. חותכים בצורת כוכבית במרכז העיגול 4 חתכים שניים באיקס ושניים כמו הסימן פלוס . יוצרים חריצים עד למרחק של כ4 עד 5 ס"מ מהיקף העיגול.

  5. מניחים בהיקף את רוטב הפיצה והתוספות. ומקפלים מהמרכז כלפי חוץ את המשולשים שנוצרו.

  6. אופים בתנור שחומם מראש כמעט עד להזהבה.

  7. בעשר דקות האחרונות של האפיה שוברים ביצה במרכז המאפה. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.