לןגן

מניפת בשר אפונה ופרח שומר

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 29/10/2020 | 18:49
מניפת בשר אפונה ופרח שומר

תקציר המתכון: הלוחשת לפרחים חחח

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לתבשיל

אופן הכנה

  1. בסיר רחב ושטוח נזהיב את הבצל בשמן...נוסיף את הכורכום נערבב לפתיחת טעמים...נוסיף את האפונה שאר התבלינים כוסברה והמים(או ציר) ..כעת נסדר את פרוסות הבשר סביב הסיר בצורת מניפה ...במרכז נניח את פלחי השומר

  2. נבשל להבה נמוכה 45 דקות ! מידי פעם נשקה את הבשר שלא יתייבש.. לסיום נסיר מכסה נפזר מעט כוסברה ונבשל ללא מכסה 10 דקות נוספות .ניתן לסחוט חצי לימון בסיום הבישול זה ישדרג את המנה בהצלחה אילנית בניזרי ❤אצלי זה מינימום תבלינים מקסימום טעם .