לןגן

עוגת אספרסו שוקולד

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 29/10/2020 | 12:35
עוגת אספרסו שוקולד

תקציר המתכון: קלה להכנה,בלי סיבוכים,וטעימה בטירוף

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקישוט

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר מקציפים ביצים שלמות

  2. עד לקצף בהיר ותפוח, בקערה נפרדת שמים את היבשים- הקמח,הקוקוס,ומגרדים לתוכו שוקולד מריר.

  3. לקערת המיקסר מוסיפים בזרם דק את השמן,ואחריו את האספרסו המוכן,מכבים את המיקסר ומוסיפים את תערובת היבשים,ומערבבים עם מרית בתנועות עטיפה לא יותר מידי רק עד שהקמח נטמע בבלילה

  4. מרפדים תבנית אפייה טפלון ארוכה בנייר אפייה יוצקים לתוכה את הבלילה

  5. מעל מפזרים שוקולד ציפס ומטבעות שוקולד

  6. אופים בחום 160 טורבו 40-45 דקות

  7. אם מחלקים בשתי תבניות אינגליש ח"פ

  8. אז אופים 35 דקות

  9. בודקים עם קיסם שיוצא יבש ומוציאים.

  10. טיפ-

  11. כשהעוגה יוצאת לכסות אותה בניילון נצמד ככה העוגה נשארת עסיסית ורכה