לןגן

קיש פלפלים:

מאת: רותי , פורסם: 29/10/2020 | 09:23
קיש פלפלים:

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצלים קצוצים עד להזהבה ולהוסיף פלפלים חתוכים לקוביות קטנות ולאדות במשך 30 ד',

  2. להוסיף תבלינים, לערבב היטב ולהסיר מהאש,

  3. בקערה נפרדת לערבב את השמנת, קווקר, ביצים, ומחצית מכמות הגבינה צהובה,

  4. לאחד את התערובות, לשטוח בתבנית/מאפינס ולהכניס לתנור ל30 ד',

  5. להוציא ולפזר מעל את שאר הגבינה הצהובה,

  6. ולהכניס בחזרה לתנור ל25 ד' נוספות.