רביולי
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 29/10/2020 | 01:34
קטגוריה: פסטה,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
*רוטב פטוציני*/
-
*תפוח אדמה מוקרם:*
-
*רביולי*
-
רוטב אחד שמתאים לתפוח אדמה פסטה ורביולי 😋
-
5-6 תפוחי אדמה
-
2-3 בטטה
-
להרתיח במים עם הקליפה עד שמתרכך בערך 20 דק'
-
לצנן לקלף ולתחתוך לעיגולים בעובי 2 ס"מ
-
*לפטוציני*
-
לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן
-
*לרביולי*
-
לבשל לפי הוראות יצרן
-
*לרוטב*
-
1 בצל גדול קצוץ דק
-
1 חמאה 100 גרם
-
2 שמנת לבישול
-
1/2 כוס חלב
-
1 כף קורנפלור
-
אבקת מרק פיטריות
-
1 קופסא פיטריות חתוכות
-
גבינה צהובה מגורדת
-
1/2 כוס יין לבן
-
5 שיני שום
-
פלפל שחור
-
אגוז מוסקט
-
מלח
-
לטגן את הבצל עם חמאה
-
עד שמזהיב
-
להוסיף חבילה של פטריות שמפיניון חתוכות
-
להוסיף את השמנת בישול
-
לתבל
-
לבשל כרבע שעה
-
להמיס את הקורנפלור ואבקת פטריות בחלב להוסיף לרוטב לבשל כ- 10 דקות נוספות
-
להוסיף גבינה צהובה מגורדת .
-
לחתוך את התפוחי אדמה והבטטה לעיגולים
-
לשפוך מעל את הרוטב
-
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-20-30 ד׳ק
-
ב-5 דקות האחרונות להוסיף גבינה צהובה מגורדת .
-
*לפטוציני/רביולי*
אופן הכנה
-
לשפוך את הרוטב מעל הפסטה / רביולי להוסיף גבינה צהובה והכניס לתנור להקרמה
-
בתאבון נועם זיגדון 💞