לןגן

עוגת לימון ושקדים

מאת: אורית לוי, פורסם: 28/10/2020 | 12:09
עוגת לימון ושקדים

תקציר המתכון: רכה, נימוחה בפה, טעימה וקלה. אי אפשר להפסיק ליישר

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

בקערה נפרדת

לסירופ

לפיזור

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות.

  2. במיקסר או בהקצפה ידנית להקציף ביצים, סוכר וסוכר וניל עד קבלת תערובת תפוחה ובהירה במהירות גבוהה.

  3. להוסיף במזיגה איטית שמן, מים, מיץ לימון וקליפת לימון ולערבב עוד מס' שניות.

  4. בקערה נפרדת לערבב את הקמח, קמח שקדים ואבקת אפייה.

  5. להוסיף את קערת הקמחים למיקסר ולערבב רק עד היטמעות הקמח בתערובת.

  6. למזוג את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת.

  7. לאפות 30-35 דקות. כשפני העוגה יציבים בלחיצת אצבע - העוגה מוכנה.

  8. לערבב בכוס את מרכיבי הסירופ.

  9. להוציא ובעודה חמה למזוג את הסירופ.

  10. להמתין לצינון ולפזר אבקת סוכר.

  11. אמאלהההההההה כמה טעים....♥