לןגן

סלט אנשובי

מאת: אורנה לביא, פורסם: 28/10/2020 | 04:34

תקציר המתכון: אנשובי הוא דג קטן מאד ויכול להיכלל במתכונים בשלמותו לאחר ניקוי. אפשר גם להשתמש לכל מיני דברים בדגי אנשובי. הנה פה סלט אנשובי. מתכון הולנדי.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין את כל החומרים כמו שכתבתי למעלה ולערבב אותם בקערה. את התבלינים להוסיף בסוף. גם את השמן והלימונים. גם את הפטרוזיליה.

  2. לערבב ולשמור במקרר, בקערה מכוסה. להגיש קר עם יין לבן, או לימונדה עם נענע.

  3. טוב כמנה ראשונה, או כמנה עיקרית בארוחה לא בשרית.