פלפלים ממולאים בגבינה צוצ'קי מאכל בולגרי
מאת: מירי צדוק, פורסם: 28/10/2020 | 00:08
תקציר המתכון:
זיכרונות מבית סבתי
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
6-7 פלפלים אדומים
-
קופסת גבינה
-
1 ביצה
-
גבינה צהובה מגורדת
-
מלח
-
לקלות את הפלפלים על הגז או בתנור לאחר מכן לנקות ולשוטפם היטב להשאיר אותם במסננת כדי שירדו הנוזלים
-
בקערה נפרדת לערבב את הגבינה לבנה, ביצה, מלח, ואת הגבינה צהובה מגורדת,
-
לחמם מחבת עם שמן למלות את הפלפלים בגבינה ולטגן משני הצדדים עד שמושחם קלות, להגיש חם
-
אפשר גם לאפות בתנור בחום של 180 מעלות עד להשחמה
-
בהצלחה 🌹🌹
אופן הכנה
-