לןגן

ארוחה טבעונית שלמה על האש

מאת: אורנה לביא, פורסם: 26/10/2020 | 14:56

תקציר המתכון: הנה משהו שהתחיל מהמצאה תורכית - מנגל - ושופר אצלי, ופה הוצאתי מהארוחה את הדג או בשר כלשהו והכנסתי במקומו ירקות וטופו.

קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת המנה הראשונה - הפלפלים הממולאים על האש עם סיר גדול הפוך מעליהם. כשהם מוכנים - להגיש עם שמן זית על כל אחד מלמעלה.

  2. המנה העיקרית - לשים את הסיחים על האש לזמן לפי הטעם. למרוח את הרוטב עם המכחול.

  3. המנה האחרונה - להשתמש בלחם טרי, פרוסות עבות. רצוי לחם מלא מסוג כלשהו. אני משתמשת בלחם חיטה מלא.

  4. בלי ערק זה לא הולך. אה... טוב, מי שלא שותה אלכוהול שישתה מיץ לימון טהור עם נענע. וגם: חשוב מאד - אחרי אלכוהול צריך קפה בשביל שהכבד והראש לא יתמסטלו (תסתכלו על המשקאות שלי בספר הזה, יש אצלי 3 סוגי קפה מהפכניים)