לןגן

מרק כתום - מרק דלעת. בגרסה חריפה.

מאת: אורנה לביא, פורסם: 26/10/2020 | 13:51

תקציר המתכון: - מרק דלעת הוא מתכון צרפתי. אני עושה אותו פחות עדין מהצרפתים, זה ענין של אופי. אז הנה פה גרסה חריפה ומרוכזת. הצרפתים יותר עדינים.

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן קצת את הצ'ילי, השום והבצל. להוסיף קצת מים ומיד (לפני הרתיחה) להוסיף את הדלעת ושאר המים.

  2. להרתיח, להקטין את האש להכי קטנה, לבשל עוד חצי שעה. לטעום. אם צריך לעשות תיקוני תיבול - להרתיח, לעשות את התיקונים, לטעום, להקטין את האש ולבשל עוד כמה דקות.

  3. להוסיף את הגבינה הצהובה, השמיר הקצוץ, רוטב הסויה ורוטב הצ'ילי החריף לכל מנה - ממש לפני ההגשה - למנה עצמה ולא לסיר.