לןגן

קציצות בשר טחון עם חומוס מרוקאי

מאת: אביגיל כהן, פורסם: 25/10/2020 | 15:36
קציצות בשר טחון עם חומוס מרוקאי

תקציר המתכון: המתכון הוא שילוב של תבשיל חומוס מרוקאי עם קציצות בשר טחון...

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים מעט שמן עם השום וגמבה פרוסה לפסים. מבשלים כ5 דקות שלא ישרף.

  2. בקערה נפרדת מערבבים את הבשר הטחון, פטרוזליה,שום כתוש, ותבלין לקציצות.

  3. יוצרים עיגולים ומועכים מניחים בסיר עם השמן הופכים לצד השני שמעט יטגן משני הכיוונים ומוסיפים מים עד גובה הקציצות.

  4. מכניסים את החומוס

  5. מוסיפים את התבליניםומערבבים.

  6. אם יש צורך להוסיף מים, לבשל כ20 דקות

  7. לאחר מכן להוריד את המכסה שהמים בסיר יתאדו והרוטב יהיה סמיך.