לןגן

שבת בבוקר - פול עם ביצה קשה וירקות

מאת: אמהות מבשלות ביחד, פורסם: 25/10/2020 | 12:31
שבת בבוקר  - פול עם ביצה קשה וירקות

תקציר המתכון: מתכון של דוריס חיפאווי מהתכנית אמהות מבשלות ביחד בכל יום שישי בשעה 15:00 בערוץ 24

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לרוטב

מצרכים

אופן הכנה

  1. מרתיחים את הפול בסיר מלא במים (כשעתיים) , עד שהפול רך, לסנן את הפול, למעוך אותו עד שנהיה עיסתי, להניח בצד

  2. להכנת הרוטב: לכתוש שום, לרסק פלפל ירוק ולערבב ביחד עם מלח ולימון

  3. להרכבת והגשת המנה: בצלחת שמים את הפול המעוך, מעל שופכים את הרוטב, מניחים בצד ביצה קשה, ירקות חתוכים, זיתים. פיתות בצד