תקציר המתכון: מתכון של דוריס חיפאווי מהתכנית אמהות מבשלות ביחד בכל יום שישי בשעה 15:00 בערוץ 24
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
מרתיחים את הפול בסיר מלא במים (כשעתיים) , עד שהפול רך, לסנן את הפול, למעוך אותו עד שנהיה עיסתי, להניח בצד
להכנת הרוטב: לכתוש שום, לרסק פלפל ירוק ולערבב ביחד עם מלח ולימון
להרכבת והגשת המנה: בצלחת שמים את הפול המעוך, מעל שופכים את הרוטב, מניחים בצד ביצה קשה, ירקות חתוכים, זיתים. פיתות בצד