לןגן

מרק גריסים עם ירקות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 09/10/2017 | 05:15
מרק גריסים עם ירקות

תקציר המתכון: כמה טיפות של גשם מביאות את הגעגוע למרק חחח

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ב 3 כפות שמן נטגן את הבצל עד לשקיפות( בשלב הזה ניתן להוסיף שן שום כתושה )

  2. נוסיף כפית כורכום ונערבב

  3. נוסיף את העגבניות

  4. ושאר הירקות והגריסים למעט הכוסברה

  5. נשים כף אבקת מרק עוף בכוס נמזוג עליה מים רותחים נערבב היטב

  6. נוסיף לסיר ..נוסיף פלפל שחור ומלח לפי הטעם

  7. נוסיף מים כליטר וחצי

  8. נבשל לערך שעה עד לריכוך

  9. לסיום נעטר בכוסברה קצוצה טריה או כפית כוסברה יבשה