לןגן

לחמניות עם בצל ירוק ובזילקום

מאת: שרה יוסף, פורסם: 24/10/2020 | 11:52

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים,סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה בערך

  2. טוחנים במעבד מזון את הבצל,בזיליקום,שום,ושמן זית

  3. להוסיף את כל המצרכים לקערה וללוש לקבלת בצק רך ונעים

  4. לתת התפחה של חצי שעה ושוב ללטש ולהתפיח

  5. לחלק ל20 כדורים ולתת לנוח כמה דקות

  6. לעשות צורה לקמח מעט כל לחמניה אפשר לחרוץ באמצע עם סכין או כל צורה של לחמניה

  7. להתפיח,לחמם תנור 200 מעלות

  8. למרוח ממש מעט שמן זית

  9. לאפות עד לקבלת צבע חום יפה