חזה עוף בתיבול רוטב שום ודבש ורוזמרין
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 23/10/2020 | 23:03
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בקערה שמים
-
350 גרם חזה עוף פרוס
-
1.5 כפות רוטב שום ודבש
-
(הסידרה הים תיכונית
-
של קנור)
-
חצי כף תבלין רוזמרין
-
קורט מלח
-
מערבבים היטב
-
מכניסים למקרר
-
לחצי שעה
אופן הכנה
-
מחממים פלנצ'ה
עם התזה קלה
של שמן זית
שמים את החזה עוף
וצורבים היטב
מ2 הצדדים
מוציאים לצלחת
עם נייר סופג
בתאבון