 
				חזה עוף בתיבול רוטב שום ודבש ורוזמרין
			 
		
		
			מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 23/10/2020 | 23:03
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				יאמי
			
		 
		
			קטגוריה: עוף,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר בשרי,
			דרגת קושי: קל
		
		 
		מרכיבים
			
					- 
						בקערה  שמים
					
- 
						350  גרם חזה עוף פרוס
					
- 
						1.5  כפות רוטב שום ודבש
					
- 
						(הסידרה  הים תיכונית 
					
- 
						  של קנור)
					
- 
						חצי  כף תבלין רוזמרין
					
- 
						קורט  מלח
					
- 
						מערבבים  היטב
					
- 
						מכניסים  למקרר
					
- 
						  לחצי שעה
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					
מחממים פלנצ'ה
עם התזה קלה
 של שמן זית
שמים את החזה עוף
וצורבים היטב
 מ2 הצדדים
מוציאים לצלחת
 עם נייר סופג
בתאבון