לןגן

ריזוטו פתיתים עם פטריות

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 23/10/2020 | 15:44
ריזוטו פתיתים עם פטריות

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. בסיר מטגנים עם חמאה בצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את הפטריות עד להשחמה קלה.

  2. 2. מוסיפים את הפתיתים ומערבבים, מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה, מוסיפים תבלינים ומנמיכים את האש לבישול של 10 דקות.

  3. 3. מוסיפים את השמנת לבישול ומערבבים כל הזמן, מוסיפים גבינת פרמז׳ן מגורדת ומערבבים היטב ומשפרים תיבול, מבשלים עוד כ5 דקות ומכבים את האש.

  4. 4. מגישים חם ובתיאבון!