לןגן

ביצה מטוגנת עם קימל וצנובר

מאת: אורנה לביא, פורסם: 23/10/2020 | 14:07

תקציר המתכון: שניים מהחומרים האהובים עלי הם קימל וצנובר. המצאתי דרך פשוטה לשלב ביניהם.

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים את השמן.

  2. שוברים לתוך השמן את הביצה - כל מנה בנפרד. אפשר: חביתה, מקושקשת, עין.

  3. בוזקים בכמות לפי הטעם, את הצנוברים והקימל.

  4. מורידים מהאש ישר לצלחת עם סלט ירקות ופרוסת לחם אחת מקמח שיפון מלא.

  5. מוזגים מלמעלה רוטב צ'ילי חריף ו-או רוטב סויה.

  6. הולכת עם זה בירה טובה, יש גם מצב לקפה שחור (יש פה מתכונים לקפה שלי)