לןגן

צ'יפס אמנותי

מאת: אורנה לביא, פורסם: 23/10/2020 | 13:25

תקציר המתכון: צ'יפס בריא, לא ספוג בשמן, צבעוני. בכל מיני טעמים. הכל אפשרי. תהיו יצירתיים ותמציאו עוד, כיד הדמיון הטובה עליכם. בישול הוא אמנות, כבר אמרתי? אז זה צ'יפס אמנותי.

קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הצ'יפס בכל מיני צורות. אפשר לעשות סלט - קצת לתבל (לצבוע) בפפריקה (אדום), קצת בכורכום (צהוב), קצת עם עגבניות בשילוב תרד... חופשי, מה שמתחשק :)

  2. מרתיחים את השמן במחבת עמוק עם רשת טיגון. אם יש אפשרות לאש חזקה מאד, עדיף לטגן בווק.

  3. השמן רותח מוסיפים את הצ'יפס. לא פחות או יותר מדי בבת אחת. מוכן? יאללה, להוציא לקערה עם נייר סופג ומיד להכניס עוד צ'יפס. ככה עד שהכל מוכן.

  4. הגשה: בקערה גדולה עם צלחות תואמות לכל הסועדים ועם בירה טובה. יש מצב לסלט ירקות רענן, וזה לפני המנה העיקרית והאחרונה, ופה זה פתוח למימוש החשקים הקולינריים שלנו...!