לןגן

פנקייק חריף-מתוק

מאת: אורנה לביא, פורסם: 22/10/2020 | 16:09

תקציר המתכון: פנקייק הוא חביתה משוכללת, בדרך כלל מתוקה. המצאה צרפתית. אפשרית לנוסחאות אישיות, אילתורים, עד לדרגה אמנותית. הנה פה אחת הגרסאות המיוחדות שלי.

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את המרכיבים - קודם לטרוף את הביצה, ואז להוסיף את החלב, הקמח והחוויאג' ושאר המרכיבים, לערבב טוב. לטגן על אש גדולה עד שזה חום אבל לא יותר מדי, ואז להפוך ולטגן טיפונת.

  2. הגשה - צלחת שטוחה, הפנקייק מונח עם הצד הבהיר למעלה, ועליו עוד קצת רוטב סויה. אפשר לקשט בזיתים ו-או גזר (שאם מרסקים קצת ממנו אפשר בעצם להכליל אותו בשלב הטיגון)