חצפורי במילוי גבינות
מאת: מירי צדוק, פורסם: 21/10/2020 | 09:00
תקציר המתכון:
אחד הדברים הטעימים והמיוחדים
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בצק
-
1 ק"ג קמח
-
2 כפות שמרים
-
2 כפות סוכר
-
1 כף מלח
-
3 וחצי כוסות מים פושרים
-
חצי כוס שמן
-
ללוש את הבצק היטב להתפיח כשעה
-
לאחר מכן לחלק את הבצק ל 8 כדורים שווים, ושוב להתפיח כרבע שעה על משטח מקומח,
-
קערת הגבינות
-
1 קוטג
-
1 בולגרית מגורדת
-
כוס חד פעמי מלאה בגבינה צהובה מגורדת
-
1 גבינת מסקרפונה
-
1 ביצה
-
מלח, ופלפל שחור גרוס
-
מעט שמן זית
-
לערבב הכול היטב
-
אחרי ההתפחה לרדד כול כדור לצורת עלה, במרכז למלות מהמיליח, לסגור את הבצק מלמעלה עד האמצע מלמטה לקפל עד האמצע את הצדדים להדק בצורת מקור
-
להפוך שקו התפר יהיה בתחתית התבנית.
-
עם סכין חדה ליצור חריץ לא עד הסוף בעדינות, ולפתוח, ליצור שוליים, למרוח את הבצק מסביב בביצה לפזר שומשום אפשר גם זעתר,את חלמון הביצה לשים במרכז הגבינות
-
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות עד להשחמה.
-
בהצלחה 🌹🌹
אופן הכנה
-