תקציר המתכון: המתכון של כלנית כהן, יוצאת עוגה עסיסית ושוקולדית בטירוף.
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מקציפים את הביצים עם הסוכר.
מוסיפים את השמן תוך כדי ערבוב.
מוסיפים בהדרגה את הקמח והמים תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את שאר המרכיבים: אבקת אפיה, סוכר וניל וקקאו.
מערבבים טוב טוב שלא יהיו גושים.
מכניסים לתנור במצב אפיה 180° ל40 דקות.
אחרי שהעוגה מוכנה מכינים את השוקולד ללמעלה, מערבבים 5 כפות סוכר עם 3 כפות קקאו ו4 כפות מים.
מרתיחים טוב ואז מוסיפים רבע מרגרינה ומערבבים עד שהיא נמסה לחלוטין.
מוזגים על העוגה כשהיא חמה.