לןגן

עוגת שוקולד עסיסית

מאת: הודיה נחמיה, פורסם: 20/10/2020 | 22:54

תקציר המתכון: המתכון של כלנית כהן, יוצאת עוגה עסיסית ושוקולדית בטירוף.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים את הביצים עם הסוכר.

  2. מוסיפים את השמן תוך כדי ערבוב.

  3. מוסיפים בהדרגה את הקמח והמים תוך כדי ערבוב.

  4. מוסיפים את שאר המרכיבים: אבקת אפיה, סוכר וניל וקקאו.

  5. מערבבים טוב טוב שלא יהיו גושים.

  6. מכניסים לתנור במצב אפיה 180° ל40 דקות.

  7. אחרי שהעוגה מוכנה מכינים את השוקולד ללמעלה, מערבבים 5 כפות סוכר עם 3 כפות קקאו ו4 כפות מים.

  8. מרתיחים טוב ואז מוסיפים רבע מרגרינה ומערבבים עד שהיא נמסה לחלוטין.

  9. מוזגים על העוגה כשהיא חמה.