לןגן

פלפל ממולא(אורז עם בשר טחון)

מאת: אפרת בנגו, פורסם: 20/10/2020 | 16:30

תקציר המתכון: פלפל ממולא אמא איזה טעים!! קל רק דורש מעט השקעה שווה שווה😃

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל אורז(כל אחת איך שמכינה) ולשים מעט פפריקה במים.

  2. לקצוץ בצל עם סלרי לטגן עם הבשר ולתבל ת.לשווארמה, פפריקה ,פ.שחור ומלח להוסיף טיפה מים לבשל כ10 דקות.

  3. לשפוך את הבשר לאורז ולערבב.

  4. לחתוך את הגבעול של הגמבה,לנקות אותה ולמלא באורז ולסדר בתבנית.

  5. להכנת הרוטב: בסיר לחמם שמן לשים 3 כפות רסק לתבל פפריקה פ.שחור מלח לערבב ולהוסיף חצי סיר מים, לשים מעט א.מרק להרתיח ולכבות את האש. סידרנו פלפלים בתבנית, וליצוק מהרוטב על כל פלפל ואח"כ בתבנית לכסות בנייר כסף לאפות בחום הכי גבוה כשעה עד שהפלפל רך. אם הפלפל עבה עוד חצי שעה. להוציא נייר אפיה ולתת להשחמה.

  6. בתיאבון🤤