תקציר המתכון: זריז וטעים !
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
את כל החומרים שמים יחד במיקסר בערך כ-8 דקות . אם הבצק לא התאחד להוסיף עוד כף מים עד לאיחוד .
כשניהיה גוש אחיד , נוסיף את המלח ופעיל לעוד דקה . נלטף אותו קצת בשמן זית ונכניס להתפחה במקום חמים לחצי שעה - ארבעים דקות .
נחלק אותו ל-2 חלקים ואז כל אחד בערך ל-6 . נפתח כל כדור עם קצת שמן זית ונוסיף מעל את הזעתר / שומשום / סומק / מלח ופלפל גס ( מה שאתם רוצים ) ונעשה בורות בעזרת האצבעות על הפיתה .
נחמם מחבת טפלון ונשים את הפיתה כל צד עד להשחמה .
בצד שמים טחינה ומנגבים 😋😋😋 מתכון קל ומהיר הכי כיף !!