לןגן

לאפות / פיתות עם זעתר / שומשום / סומאק על המחבת

מאת: טל דובנבוים, פורסם: 19/10/2020 | 15:55
לאפות / פיתות עם זעתר / שומשום / סומאק על המחבת

תקציר המתכון: זריז וטעים !

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את כל החומרים שמים יחד במיקסר בערך כ-8 דקות . אם הבצק לא התאחד להוסיף עוד כף מים עד לאיחוד .

  2. כשניהיה גוש אחיד , נוסיף את המלח ופעיל לעוד דקה . נלטף אותו קצת בשמן זית ונכניס להתפחה במקום חמים לחצי שעה - ארבעים דקות .

  3. נחלק אותו ל-2 חלקים ואז כל אחד בערך ל-6 . נפתח כל כדור עם קצת שמן זית ונוסיף מעל את הזעתר / שומשום / סומק / מלח ופלפל גס ( מה שאתם רוצים ) ונעשה בורות בעזרת האצבעות על הפיתה .

  4. נחמם מחבת טפלון ונשים את הפיתה כל צד עד להשחמה .

  5. בצד שמים טחינה ומנגבים 😋😋😋 מתכון קל ומהיר הכי כיף !!