תקציר המתכון: רול צרפתי המקורי מבית סיון מלול
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
רול צרפתי @סיון מלול@🥰🥰🥰 ואם תיתקלו בו במקומות אחרים זכרו כי זהו המתכון המקורי שלי🥰 לכל אותן בנות שלקחו את הקרדיט זה מקטין מהערך של האדם יפות שלי...בשביל כבוד צריך לעבוד וקשה אז שנתחיל?🤔 קילו קמח מנופה, 2 כפות שמרים יבשים, ביצה 1, 3/4 כוס שמן, 3/4 כוס סוכר, 2 כפות גדושות פודינג וניל, 2 וחצי כוסות מים פושרים, כפית מלח לקראת סוף הלישה, מדידה בחד פעמי כוס קרה. להתפיח שעה וחצי...🥰סיון מלול🥰 לקחת כדורים בגודל של כדור פינג פונג, ולפתוח כל כדור לרול ארוך, נחבר 2 רצועות ונלפף בסיבובים כמו צורה של ביסלי לסגור לחישוק ולהדק...להתפיח עוד חצי שעה לאחר שעשינו את הצורות.🥰סיון מלול🥰 בכוס נטרוף ביצה עם כפית סילאן ונבריש את הרולים. נחמם תנור מראש על חום 200 מעלות טורבו, נאפה עד לקבלת צבע יפה, נוציא ונכסה במגבת.🥰סיון מלול🥰 לאחר שיתקררו מעט נבריש בסירופ דבש,לסירופ: כוס סוכר חצי כוס מים פלח לימון לבשל על הגז מהרגע שהסוכר נעלם כ-20 דקות בהצלחה ואל תשכחו לפרגן אהבת חינם לא עולה כסף🥰סיון מלול🥰