לןגן

שום קונפי

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 19/10/2020 | 00:45
שום קונפי

תקציר המתכון: שום שנמס בפה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לסים את שיני השום בסיר

  2. לפזר מעל מעט מלח גס (חצי כפית בערך)

  3. לסים גבעולים שלמים של עלי טימין ועלי מרווה בסיר

  4. לכסות בשמן זית עד הגובה של שיני השום

  5. להכניס לתנור בחום של 100 מעלות למשך שעה/שעה ורבע

  6. בתאבון