לןגן

טבית חמין עירקי

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 17/10/2020 | 05:42
טבית חמין עירקי

תקציר המתכון: טבית החמין של העירקים פשוט טעים וקל להכנה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להזהיב את הבצלים במעט שמן

  2. להוסיף פפריקה ולערבב.

  3. להוסיף עגבניות רסק עגבניות ותבלנים

  4. לבשל תוך כדי ערבוב רבע שעה.

  5. להוסיף את חלקי העוף לכסות במים ולבשל 10 דקות.

  6. להוסיף את האורז לתת רתיחה

  7. ולהעביר ללהבה הכי קטנה עד שהמים נספגים.

  8. להעביר לפלטה אני שמתי בתנור על 100 מעלות.

  9. חשוב לבדוק אם חסר מים אז להוסיף קצת ...

  10. אני הפעם הכנתי עם פרגיות ממולאות

  11. קצת יותר עבודה אך יצא אליפות.

  12. פרגיות כמספר הסועדים.

  13. קצת בשר מס 8 שחתכתי לקוביות קטנות בערך 200 גרם בשר.

  14. בצל קצוץ.

  15. להזהיב את הבצל בשמן להוסיף את קוביות הבשר מלח פלפל שחורמקצת בהרט לצנן.

  16. לערבב עם אורז שבישלנו.

  17. לשטוף טוב את הפרגיות ולייבש.

  18. למלא בכף גדושה מהמלית ולסגור ..

  19. יותר קל להניח את הפרגיות 10 דקות בתנור ב180 מעלות רק לסגירה שלא יפתחו ואז

  20. להניח אותם על הסיר שבישלנו את העגבניות עם הסגר של הפרגיות כלפי מטה לבשל 10 דקות ולא לגעת בפרגיות

  21. להוסיף את האורז והתבלינים ולבשל כמו שרשמתי למעלה..