לןגן

מקלובה

מאת: יפה כהן, פורסם: 16/10/2020 | 19:15
מקלובה

תקציר המתכון: טעים חמים ומשפחתי מתאים גם לחגים וילדים עפים על זה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן שתי בצלים

  2. עם שתי כפות שמן זית להוסיף

  3. את השום ואת העוף להמשיך לטגן עם

  4. העוף עד השחמה ולהוסיף מים עד גובה העוף לבשל3/4 שעה

  5. לטגן את כל הירקות עם מעט שמן

  6. אני שמתי בתנור לא פחות טעים עם מעט שמן זית פילפל ומלח

  7. אחרי שבשלנו את העוף והירקות מוכנים ואורז שתוף ומסונן לטבל אותו עם מעט התבלינים ... הרכבת הסיר

  8. חותכים שתי עגבניות לפרוסות מניחים בתחתית הסיר עם שתי כפות שמן זית מטגנים קלות מניחים את חלקי העוף מעל את הירקות ומעל את האורז ושופכים את הנוזלים הציר של העוף מעל כל התערובת של הסיר לבשל 40 דקות... טעים בטרוף אפשר להעשיר עם שקדים ואגוזים מה שיש ליקנות מעט על הגז להוסיף אפקת שום ומלח ולפזר מעל בהצלחה ההשקעה שווה!!