דג אמנון צרוב בפלנצ'ה כפולה
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 16/10/2020 | 18:24
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
את הדגים שמים
-
עם חומץ כ10 דקות
-
לשטוף ולסנן
-
מעבירים לקערה..
-
2 אמנון(פילט)
-
התיבול...
-
כף שמן זית
-
קורט מתערובת תיבול מוכנה(צילי.תפוז ומלח ים)
-
קורט עישבי תיבול(אהרוני)
-
קורט תערובת השף לדגים(אהרוני)
-
קורט תבלין לדגים
-
מערבבים ומושחים
-
על הדגים
אופן הכנה
-
דג אמנון צרוב
-
בפלנצ'ה כפולה