לןגן

דג סלמון בקדאיף

מאת: אמהות מבשלות ביחד, פורסם: 16/10/2020 | 08:49
דג סלמון בקדאיף

תקציר המתכון: מתכון של דובי עמירה מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לרוטב

לצד המנה

אופן הכנה

  1. לחמם את התנור מראש ל 200 מעלות

  2. לקצוץ דק את כל עשבי התיבול

  3. לתבל את הדג במלח ופלפל

  4. לערבב שערות קדאיף עם חמאה מומסת ולהוסיף גבינה, שום ועשבי תיבול ואבקת סוכר

  5. לפתוח את שיערות הקדאיף

  6. לעטוף את הדג עם שיערות הקדאיף

  7. להכניס בתנור עד שהקדאיף מזהיב 12 דקות בערך

  8. לרוטב: להרתיח בסיר קטן את מיץ הלימון, מיץ התפוזים, להוסיף שום וצ'ילי והחמאה, לטרוף עד שנהיה סמיך, לשפוך לצלחת הגשה או על הדג, להוסיף מעל שמנת חמוצה, בזיליקום אגוזים, שקדים ופיסטוקים

  9. לברוקולי: להניח במחבת חמה את פרחי הברוקולי, להוסיף שמן זית , להוסיף פלפל ומלח, להוציא מהאש לאחר 5-7 דקות