לןגן

גלילות סינטה + סלט פריקי

מאת: אמהות מבשלות ביחד, פורסם: 16/10/2020 | 08:40
גלילות סינטה + סלט פריקי

תקציר המתכון: מתכון של דובי עמירה מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

לסלט פריקי

אופן הכנה

  1. לערבב את כל חומרי הרוטב בסיר קטן

  2. להביא לרתיחה ולהניח בצד

  3. לחלק את הפטריות לקבוצות קטנות

  4. להבריש את פרוסות הסינטה עם הרוטב

  5. להוסיף את הפטריות ולגלגל ולסגור

  6. להבריש את הגלילות המוכנות שוב ברוטב

  7. לחמם שמן במחבת ולהניח את הסינטה ולטגן אותה 4,5 דקות מכל הצדדים.

  8. כשמוציאים את הסינטה, מומלץ לנעוץ עם קיסם ולהבריש אותה שוב ברוטב.

  9. לסלט פרישקי : לשטוף את הפריקי כמה פעמים עד שהוא נקי, להרתיח את הפריקי בסיר מים רתוחים עד שהוא נהיה רך בערך 10-15 דקות, לסנן ולהעביר לקערה, לקצוץ בצל ועשבי תיבול קצוץ להוסיף לפריקי, לחתוך את האפרסק ואת האפרשזיף לקוביות ולהוסיף לפריקי, להוסיף לימון, פלפל, מלח ושמן זית ולערבב הכל היטב וזה מוכן.