לןגן

סלט סלק אדום

מאת: מדי רואקי, פורסם: 16/10/2020 | 08:07
סלט סלק אדום

תקציר המתכון: סלט טעים, בריא וקל מאוד להכנה. מינימום השקעה מקסימום טעם.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את הסלקים היטב , חותכים את הגבעול והשורש מניחים בתבנית ועוטפים הרמטי עם נייר כסף. אופים בתנור בחום גבוה 190 מעלות כשעה וחצי עד שמתרכך.

  2. קיצור דרך קונים סלק אפוי באריזת ואקום. ניסיתי את כולם הכי טעים בעיני של חברת לירון.

  3. הסלקים מוכנים כשנועצים סכיו והיא חודרת בקלות לסלק.

  4. מניחים להתקרר, קולפים את הסלקים וחותכים לקוביות, לרצועות או לפרוסות.

  5. מתבלים בחומץ או לימון, כפית סוכר, מלח, ופטרוזיליה קצוצה.

  6. ניתן להוסיף מעט כמון אם אוהבים. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.