שניצלוני הודו/תפו'א מצופים מטוגנים
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 15/10/2020 | 19:02
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
אופן הכנה
-
חתיכות הודו
-
תפוח אדמה פרוס לרצועות
-
הציפוי
-
בקערה שמים…
-
כף מיונז
-
כף סויה
-
כף צילי חריף/מתוק
-
כפית מלח
-
חצי כפית פילפל שחור
-
חצי כפית פפריקה מתוקה
-
לערבב הכל היטב
-
להכניס את השניצלונים והתפו'א
-
אדמה
-
לערבב שיקבלו טעמים מהתערובת
-
למקרר עד זמן ההכנה
אופן הכנה
-
מחממיפ מחבת עם שמן
-
מטגנים
-
מוציאים למסננת
-
ולצלחת עם נייר סופג