עוגיות אפרסמון
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 15/10/2020 | 18:27
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: עוגיות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
(טוחנים אפרסמון
-
ומנקזים נוזלים)
-
כוס מחית אפרסמון
-
1 כוס סוכר
-
1/2 כוס שמן
-
1 ביצה
-
1 כפית סודה לשתיה
-
2 כוסות קמח
-
1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
-
1/2 כפית ציפורן
-
1/2 כפית קינמון
-
את הסודה לשתיה
-
שמים בתוך המחית ומערבבים
-
את הקינמון.מוסקט
-
וציפורןלערבב עם הקמח
-
בקערת המיקסר
-
עם וו גיטרה שמים
-
ביצה שמן וסוכר
-
מקציפים מס' דקות
-
מוסיפים את מחית האפרסמון ומערבבים לאיחוד כ2 דקות
-
מוסיפים את הקמח
-
עד שכל הקמח ניטמע
-
מחממים תנור
-
180 מעלות
אופן הכנה
-
בעזרת 2 כפות
-
לוקחים מהעיסה
-
שמים ברווחים 3-4
-
ס"מ הן מתרחבות
-
בתבנית מרופדת
-
מכניסים לתנור
-
ל/1510 דקות
-
עד שהן משחימות
-
יצאו טעימות מאוד
-
נ.ב
-
אפשר להשתמש
-
בכל פרי שתירצו
-
לטחון ולנקז נוזלים
-
אפשר להכין בעזרת מטרפה