רולדת עקיצת הדבורה
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 15/10/2020 | 12:58
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
*רולדת עקיצת הדבורה*
-
כוס מדידה חד פעמית קרה
-
קרדיט למרים כהן
לרולדה
-
6 ביצים
-
2 כפות שמן
-
2 כפות מים
-
1 כוס סוכר
-
1/2 שקית אבקת אפיה
-
4 כפות שטוחות קמח
-
2 כפות שטוחות קורנפלור
-
להקציף את החלבונים להוסיף כוס סוכר
-
בקערה נפרדת לערבב את החלמונים עם השמן להוסיף את הקמח הקורנפלור והאבקת אפיה
-
לשמן נייר אפיה בתבנית גדולה ולאפות בתנור על 160 מעלות עד שמשחים
-
לגלגל את העוגה עם הנייר אפייה ולקרר
לקרם להקציף
-
שמנת מתוקה
-
1/2 כוס חלב
-
1 פודינג וניל
-
2כפות גדושות של גבינה
-
1/2 גביע שמנת חמוצה
-
2 כפות סוכר
לציפוי להמיס
-
50 גרם חמאה
-
3 כפות סוכר
-
1 כף נס קפה
-
3 כפות חלב
-
שהחמאה נמסה להוסיף
-
100 גרם אגוזים או שקדים
אופן הכנה
-
לפתוח את הרולדה למרוח את הקצפת לגלגל לרולדה לשפוך מעל את הציפוי
-
בהצלחה נועם זיגדון 💞