לןגן

נודלס מוקפץ עם ירקות ועוף

מאת: אורית לוי, פורסם: 15/10/2020 | 12:30
נודלס מוקפץ עם ירקות ועוף

תקציר המתכון: כמה קל - ככה טעים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למרינדה של העוף

ירקות

אופן הכנה

  1. בקערה מניחים את רצועות העוף עם המרינדה ומשרים במקרר ל- 20 דק'.

  2. מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד.

  3. במחבת ווק מניחים 2 כפות שמן זית ומקפיצים את השום מס' שניות להזהבה.

  4. מוסיפים את קוביות העוף יחד עם המרינדה ומערבבים עם השום כ- 5 דק'.

  5. מוסיפים את כל הירקות החתוכים בהדרגה ומערבבים היטב תוך הקפצה על אש גבוהה.

  6. מוסיפים שמן שומשום וכף טריאקי ומערבבים.

  7. מוסיפים את הנודלס המסוננים ומערבבים היטב שיכוסו ברוטב.

  8. מגישים חם עם בוטנים קצוצים