תקציר המתכון: כל ביס עונג!
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
משרים את הבורגול בקערה עם מים עד כיסוי למינימום 40 דקות.
במחבת עם 4 כפות שמן מטגנים את הבצל והשום עד הזהבה.
מוסיפים את הצנוברים ומקפיצים מעט.
מוסיפים בשר ומפוררים עם מזלג עד שמשנה צבעו לאפור.
מוסיפים את התבלינים ואת הפטרוזיליה ומערבבים היטב. מוציאים מהאש ומצננים.
סוחטים היטב את הבורגול מהמים עד כמה שניתן.
מוסיפים את כל מרכיבי הבצק, מערבבים היטב ונותנים מנוחה 10 דקות.
טובלים את הידיים עם מים, קורצים כדור קטן מהבצק ועם האגודל הרטוב יוצרים שקע בכדור.
ממלאים את השקע עם הבשר ובאצבעות רטובות סוגרים את החלק העליון.
יוצרים צורה עגולה או מאורכת עם ידיים רטובות. להכניס למקרר לחצי שעה.
עד השלב הזה ניתן להקפיא את הקובות המוכנות ולהפשיר לפני הטיגון.
מטגנים בשמן עמוק מכל הצדדים, מספיגים הנייר סופג ומגישים חם ♥