לןגן

לזניה גבינה ותרד

מאת: Sidney Hamo, פורסם: 15/10/2020 | 08:17
לזניה גבינה ותרד

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית

רוטב בשמל

אופן הכנה

  1. למלית

  2. קוצצים את התרד

  3. מערבבים את כל המלית לעיסה אחידה

  4. לרוטב הבשמל

  5. ממיסים את החמאה מוסיפים את הקמח ומערבבים

  6. יוצקים את החלב ומערבבים עד לאחידות בלי גושים ומוסיפים את השאר

  7. עד להסמכה

  8. טועמים ומתקנים טעמים

  9. משמנים תבנית בחמאה

  10. ומרכיבים שכבה של דפי לזניה מלית גבינה וקצת רוטב בשמל

  11. בסוף לשפוך את כל הבשמל לפזר פרמזן

  12. לאפות 180 מעלות כ 50 דקות