לןגן

פיצה ביתית

מאת: נעמה , פורסם: 15/10/2020 | 01:00
פיצה ביתית

תקציר המתכון: מהירה יחסית - רק 20 דק' התפחה, בצק נוח לעבודה, והטעם ... טוב תנסו ותבינו.

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

גבינה

לבצק

לרוטב עגבניות

תוספות

תיבול לפי הטעם

אופן הכנה

  1. בצק:

  2. בקערת מיקסר עם וו לישה נשים קמח, שמרים, סוכר ומים ונתחיל ללוש ותוך כדי נזלף את השמן והמלח כ-10 דק'

  3. ניצור כדור מהבצק, נשמן אותו ואת הקערה במעט שמן זית ונניח בצד להתפחה של 20 דק'

  4. רוטב:

  5. נערבה את כל המרכיבים ונבדוק טעמים

  6. לאחר שהבצק תפח, נחלק אותו ל4 חלקים ונכדרר כל חלק לעיגול, מומלץ לאחר שחילקנו לתת התפחה נוסםת של 20 דק' - לא חובה

  7. נפתח כל כדור לעיגול בעובי הרצוי, נחורר את הבצק בעזרת מחוררת מיוחדת לפיצה או בעזרת מזלג, נשפוך רוטב פיצה לפי הטעם, נשים גבינה צהובה, תוספות מה שרוצים ונאפה בתנור שחומם מראש ל220 מעלות עד שהבצק נאפה (כך נעשה עם שאר חלקחףי הבצק) נוציא, נחתוך ונאכל.

  8. - מומלץ להגיש עם רוטב אלף האיים ביתי (מתכון בקטגורית תוספות)

  9. - ניתן להשתמש ברוטב לפיצה מוכן

  10. - ניתן לפזר שומשום בשולים