תקציר המתכון: יאמי
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
בסיר מטגנים חצי בצל פרוס
להוסיף ..
4 גבעולי סלרי חתוכים
לתבל ב..
חצי כף כורכום
חצי כפית פילפל שחור
כף גדושה אבקת מרק
חצי כף פפריקה מתוקה
לערבב היטב
להוסיף 4 כוסות מים
להרתיח .
לבשל כ10 דקות
להוסיף..
4 גזרים חתוכים לעיגולים
ולהמשיך כ20 דקות נוספות
להוסיף..
את הקציצות
וכוס אפונה (סנפרוסט)
ולפזר מעל כמה עלים של סלרי
לכסות ועל אש נמוכה
מבשלים כ20 דקות..