תפוחי אדמה קריספיים ונפוחים
מאת: מירי צדוק, פורסם: 14/10/2020 | 18:30
תקציר המתכון:
נישנושים
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
5-6 תפו"א לפרוס לפרוסות דקים
-
1 כף שמרים
-
2 כוסות קמח
-
1 כפית אבקת אפייה
-
2 ביצים
-
מלח
-
כורכום
-
מעט פלפל שחור גרוס
-
1 וחצי כוסות מים
-
לערבב את כול החומרים, והמים, לעיסה אחידה וחלקה, להניח בתוך העיסה את כול פרוסות תפו"א, ולהמתין כמה דק'
-
לאחר מכן להוציא ולטגן משני צידיו במחבת עם שמן עד שמשחים.
-
בהצלחה 🌹🌹
אופן הכנה
-