לןגן

קציצות עם אריטשוק ואפונה

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 14/10/2020 | 18:07
קציצות עם אריטשוק ואפונה

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מהבלילה של הבשר

  2. יוצרים כדורים ושמים בכל קערית ארטישוק

  3. מצמידים טוב יחד

  4. בסיר מחממים

  5. שמן זית

  6. שמים 4 שיני שום קצוצים

  7. קצת מלח

  8. 1/2 כפית פילפל שחור

  9. 1/2 כפית כורכום

  10. צרור כוסברה קצוצה

  11. מיץ מלימון אחד

  12. פרוסות לימון

  13. לערבב טוב

  14. להוסיף 2 כוסות מים

  15. מרתיחים ומוסיפים את קערות הארטישוק עם הקציצות

  16. מוסיפים מים עד לגובה האריטשוק

  17. לבשל כ30 דקות

  18. ומידי פעם לוקחים מהרוטב

  19. ושופכים על הקציצות

  20. לאחר מכם מוסיפים

  21. אפונה מקופסא שוופה ומסוננת

  22. מוסיפים כוס מים

  23. ומבשלים 20 דקות נוספות

  24. וממשיכים בהרטבת הקציצות מהרוטב עם כף

  25. אם נשאר מעיסת הבשר

  26. יוצרים קציצות ומוסיפים

  27. לסיר