עוף עם חומוס וסלרי
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 14/10/2020 | 17:52
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
כוס חומוס
-
1 בצל
-
10 חלקי עוף
-
8 גבעולי סלרי
-
עלי סלרי
-
את החומוס שוטפים
-
משרים עם מים חמים כשעה ומסננים
-
את הסלרי מנקים שוטפים וחותכים לרצועות עבות
-
את הבצל חותכים
-
לחצאי פרוסות
-
בסיר מטגנים את הבצל
-
מוסיפים את העוף ומטגנים אותו משני הצדדים כדי לסגור אותו
-
מוציאים לצלחת
-
מוסיפים לסיר את החומוס
-
ואת הסלרי ומאדים אותם
-
במשך 5 דקות
אופן הכנה
-
מתבלים
-
כף כורכום
-
חצי מפית מלח
-
חצי כפית פילפל לבן
-
מערבבים הכל יחד
-
מוסיפים מים בגובה הירקות
-
מבשלים כ20 דקות
-
מסדרים את חלקי העוף
-
מעל ואת העלים
-
מנמיכים את האש
-
ומבשלים כחצי שעה נוספת