לןגן

אורז עם בצל סגול מטוגן בתיבול שום פטרוזיליה

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 14/10/2020 | 17:41
אורז עם בצל סגול מטוגן בתיבול שום פטרוזיליה

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר עם 2 כפות שמן זית

  2. מטגנים את הבצל מס' דקות

  3. מוסיפים את האורז

  4. מערבבים היטב

  5. ומטגנים לכמה דקות נוספות

  6. מוסיפים את המים

  7. ואת הקוביות התיבול

  8. מערבבים

  9. מכסים ועל אש נמוכה

  10. מבשלים כ20/25 דקות (עד שהמים מתאדים)